Svea Yrityslimiitti

Summa:
Maksuaika:
Näytä lisää tuloksia

Svean yrityslimiitti on lyhennysvapaa luotto, mikä mahdollistaa lyhennysten maksamisen yrityksen omassa tahdissa lainaehdoissa määritellyn maksusuunnitelman sijaan. Siten yrityslimiittiä nostanut yritys voi halutessaan maksaa pelkkää kuukausimaksua sekä käytössä olevan saldon kuukausikorkoa. Yrityslimiitistä peritään korkoa vain käytössä olevan saldon mukaan.

Paras tässä:

Lyhennysvapaa luotto. Ei reaalivakuuksia, vain omavelkainen takaus. Korkoa peritään vain käytössä olevan saldon mukaan. Edullisin yrityslaina 100 000 EUR / 12 kk vertailussa!

Nopeus:

Päätös heti, limiitti käyttöön jo seuraavaksi päiväksi.

Käsittelyaika:

Hakemuksesi käsitellään heti hakemuksen jälkeen

Muuta:

Lyhennysvapaa luotto, mikä mahdollistaa lyhennysten maksamisen yrityksen omassa tahdissa. Jos haluat jättää luottoa lyhentämättä vaikkapa muutaman kuukauden ajaksi, voit vain jättää lyhennyksen maksamatta. Tämä ei ole mahdollista perinteisten yritysluottojen kanssa, mutta yrityslimiitti voi olla käytössäsi lyhentämättä – myönnetyn limiitin rajoissa.

SmartFinans Suomi
SmartFinans Suomi

Talouden tietopankki, lainojen vertailu ja kilpailutus

Lähdössä?

Suosittelemme tarkistamaan korkotason maksutta.

Se ei sido mihinkään ja on 100% maksutonta.

Vaihtoehto mielessä? Voit tehdä kilpailutuksen esimerkiksi Omalainalla täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia, lainanantajaa ja rahoituslaitosta, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme keskiarvolla 4.3 /5.

Mikset siis kokeilisi?