Korkokatto on ohi, mutta meillä voit uudelleenkilpailuttaa ja leikata lainakorot jälleen alemmalle tasolle.

Varoitus: Lainojesi saattoivat jopa kaksinkertaistua alkaen 1.10.2021.

Korkokatto päättyi 1.10.2021

Monen kuluttajan lainan korko voi nyt pahimmillaan nousta jopa 20% tasolle lokakuun 1. päivästä lähtien, kun vakuudettomien kuluttajaluottojen väliaikainen, alempi kymmenen prosentin korkokatto päättyi 30.9.2021.

Nyt on aika toimia! 

Jopa 20% korkotaso siis mahdollinen, mikäli lainasi ehdoissa ei ole sovittu korkotason jatkumisesta ennallaan 1.10.2021 alkaen. Suosittelemme, että tarkistat lainasopimuksen välittömästi. Mikäli sinulla herää kysyttävää, lainaneuvojamme auttavat mielellään laina-chatissa (löytyy hakemussivulta kun aloitat kilpailutushakemuksen) tai puhelimitse.

Toimi näin:

1. Tarkista nykyisestä lainasopimuksesta, mitä korkotasosta on sovittu.
2. Jos korko on noussut -> Kilpailuta laina uudelleen matalammalle korkotasolle. Voit tehdä sen tästä.

Jos sopimuksesi korko jatkuu ennallaan, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Voit toki aina tarkistaa ja kilpailuttaa maksutta lainaasi edullisemmaksi. Suosisttelemmekin seuraamaan lainamarkkinaa ja kilpailuttamaan lainan uudelleen sopivin väliajoin. Näin maksat aina matalinta lainan korkoa ja pienintä kulua.

Lähdössä?

Suosittelemme tarkistamaan korkotason maksutta.

Se ei sido mihinkään ja on 100% maksutonta.

Vaihtoehto mielessä? Voit tehdä kilpailutuksen esimerkiksi Omalainalla täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia, lainanantajaa ja rahoituslaitosta, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme keskiarvolla 4.3 /5.

Mikset siis kokeilisi?