Yksityishenkilöiden kulutusluotot

Tässä kaikki kotimaiset lainapalvelut ja heidän tarjoamansa kulutusluottojen tuotteet. Pääset heti hakemaan haluamasi lainan klikkaamalla Hae-painiketta. Tarjottu lainakorko on henkilökohtainen ja voi vaihdella hakemustietojen perusteella. 

Valitse Tee hakemus Nosta tilillesi

Näytä lisää tuloksia

Hae lainaa kohtuudella

Me yritämme alentaa suomalaisten lainakuluja kilpailuttamalla edullisimman lainan ilmaiseksi. Aina henkilökohtainen lainatarjous ei ole mahdollinen ja vaikka verkosta on helppo hakea suuriakin lainoja, muistathan hakea lainaa vain tarpeesi verran.

Palvelumme ja kaikki listaamamme palvelut ovat täysin ilmaisia ja hakemuksen tekeminen on ilmaista. Hakemuksen tekeminen sido ottamaan uutta lainaa. 

Scroll to Top

Lähdössä?

Suosittelemme tarkistamaan korkotason maksutta.

Se ei sido mihinkään ja on 100% maksutonta.

Vaihtoehto mielessä? Voit tehdä kilpailutuksen esimerkiksi Omalainalla täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia, lainanantajaa ja rahoituslaitosta, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme keskiarvolla 4.3 /5.

Mikset siis kokeilisi?