Svea Yrityslimiitti

Edullisin Yritysluotto

Miltä kuulostaisi, ettei yrityslainalle tarvitsisi antaa lainkaan vakuuksia? Useimmat yrittäjät valitsisivat näin, jos sellainen tuote olisi saatavilla. Hyviä uutisia – Nyt sellainen tuote on saatavilla: Svea Yrityslimiitti on vakuudeton Yrityslaina: Tutustu Svea Yrityslimittiin

Svea on edullisin

Yrityslainatutkimuksen tulos

Svean tarjoaman yrityslimiitin todellinen vuosikorko on 100.000 euron luotossa 15,05 prosenttia, mikä on alhaisin tutkituista kymmenestä rahoituslaitoksesta. Toiseksi vertailussa tuli joukkorahoituspalvelu Fellow Financen yrityslaina 17,75 prosentin todellisella vuosikorolla.

Siirry Svea Yrityslimiitti -palveluun

Lue myös: IROResearch tutki: Svealla Suomen edullisin vakuudeton yritysluotto. Tutkimukseen tästä.

Yrittäjän paras apu liiketoiminnan vaatimiin joustoihin

Svea Yrityslaina on loistava valinta yrittäjille, jotka eivät halua antaa henkilökohtaisia vakuuksia yrityksensä lainoille. Useimmat eivät halua, siksi niin suosittu – Kun mukaan lisätään se, että Svea Yritysluotto on markkinoiden edullisin, ei valinnan tekeminen ole enää kovinkaan vaikeata. Svea Yrityslimiitille voit hakea päätöksen heti, luottoa ei tarvitse käyttää ellei sitä tarvitse. Silloin ei synny myöskään mitään kuluja, mutta on valmista limiittiä käytettävissä sitä tarvittaessa. Usein limiittiä tarvitaan esimerkiksi isomman tilauksen kulujen kattamiseen ennen kuin laskutuksen kautta saadaan kaupan katteet kotiutettua yrityksen pankkitilille. Tässä Svea Yrityslimiitti on aivan lyömätön yritystoiminnan helpottaja. Limiitin kun voi maksaa pois heti kaupan katteiden kotiuduttua ja yritys maksaa vain hyvin pientä kulua käytetylle limiitille.

Svean yrityslimiitti on joustava yrityslaina, jota voi hakea helposti verkossa 5 000 – 100 000 €. Vakuu- dettomaan yrityslainaan verrattavissa olevaa yrityslimiittiä varten ei vaadita reaalivakuuksia, mikä erottaa sen selvästi tyypillisestä yrityslainasta. Lisäksi, kirjanpidollisesti yrityslimiitti merkitään velaksi vain siltä osin kuin sitä on käytetty.

Svean yrityslimiitti on lyhennysvapaa luotto, mikä mahdollistaa lyhennysten maksamisen yrityksen omassa tahdissa lainaehdoissa määritellyn maksusuunnitelman sijaan. Siten yrityslimiittiä nostanut yritys voi halutessaan maksaa pelkkää kuukausimaksua sekä käytössä olevan saldon kuukausikorkoa. Yrityslimiitistä peritään korkoa vain käytössä olevan saldon mukaan.

Yrityslimiitti on jatkuva luotto ja myönnetyn limiitin puitteissa yrityksen on mahdollista nostaa jo lyhennettyä rahoitusta uudelleen käyttöön. Kun tyypillisen yrityslainan osalta yritys joutuisi tekemään uuden lainahakemuksen lisärahoituksen saamiseksi, voi yrityslimiitillä myönnettyä luottoa nostaa käyttöön joustavasti aina tarpeen mukaan.

Svean yrityslimiitti on markkinoiden ainoa rahoitusyhtiön tarjoama lyhennysvapaa yritysluotto. Vaikka oma pankki tarjoaisikin limiittiä rahoitusratkaisuna, tarjoaa Svean yrityslimiitti yritykselle useita etuja.

Banken suosittelee yrittäjiä tutustumaan tähän ainutlaatuiseen yrityslainaan. Tällä tuotteella et vaaranna omaa talouttasi jos yrityksesi ei jostain syystä pystyisikään maksamaan lainaa takaisin normaalin lainasuunitelman mukaisesti. Tässä yrityslainatuotteessa ei ole takaisinmaksusuunnitelmaa eikä siihen tarvitse sitoa henkilötakausta tai muita vakuuksia.

Lue lisää Svean Yrityslimiitistä

Yrityslimiitin haet nopeasti verkossa:

 • tarvitset vain verkkopankkitunnukset, nimenkirjoitusoikeuden ja yrityksen IBAN-tilinumeron
 • lainapäätös heti
 • ensimmäinen nosto usein jo seuraavana arkipäivänä

Yrityslimiitti sopii erityisesti:

 • lyhytaikaisen pääoman tarpeeseen
 • kassavirtojen tasaamiseen
 • juoksevien kulujen rahoittamiseen
 • äkillisiin hankintoihin
 • yritykselle, joka haluaa joustavan rahoitusratkaisun

Svean tarjoaman yrityslimiitin edut:

 • hakemus helposti verkossa
 • ei tarvetta reaalivakuuksille
 • lyhennys täysin omassa tahdissa
 • korko lasketaan vain käytössä olevalle saldolle
 • mahdollisuus nostaa lyhennettyä rahoitusta uudelleen käyttöön

Kirjanpidollisesti yrityslimiitti merkitään velaksi vain siltä osin kuin sitä on käytetty. Mikäli yrityslimiitillä ei ole ennakolta määriteltyä eräpäivää, käsitellään sitä pitkäaikaisena velkana. Jos limiitille on määritelty eräpäivä, joka on enintään vuosi tilinpäätös- hetkestä, käsitellään yrityslimiittiä taas lyhytaikaisena velkana. Tilinpäätöksen liitetietoihin merkitään myönnetyn limiitin kokonaismäärä.

( kirjanpitäjäsikin varmasti puoltaa limiittiä )

Miten haen Yrityslimiittiä?

Katso videolta ohjeet ja lisätietoa Yrityslimiitin hakemisesta ja Tee Hakemus Yrityslimiitistä

SmartFinans Suomi
SmartFinans Suomi

Talouden tietopankki, lainojen vertailu ja kilpailutus

Lähdössä?

Suosittelemme tarkistamaan korkotason maksutta.

Se ei sido mihinkään ja on 100% maksutonta.

Vaihtoehto mielessä? Voit tehdä kilpailutuksen esimerkiksi Omalainalla täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia, lainanantajaa ja rahoituslaitosta, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme keskiarvolla 4.3 /5.

Mikset siis kokeilisi?