Lainojen Yhdistäminen – Laskuri kertoo säästön

Liian moni suomalainen tuskailee kertyneiden velkojensa kanssa ja osa etsii kuumeisesti ratkaisua talouden helpottamiseksi. Usein valitaan väärä tie ja päädytään ottamaan lisää lainaa, kuten pikalainoja, joilla kuitataan kertyneitä maksuja. Talouden hallinta olisi helppoa, jos elämässä ei koskaan tulisi eteen ikäviä yllätyksiä. Odottamaton ja ennalta arvaamaton, suurempikin meno voi kuitenkin laittaa kunnolla kapuloita rattaisiin ja saa koko oman talouden nopeasti sekaisin. Oikeilla keinoilla voi apu kuitenkin järjestyä hyvin eri suuntaan ja oma talous voidaan pelastaa onnistuneesti. Yhdistelylaina on tällainen tuote, ja sillä Laura onnistui parantamaan tilannettaan huomattavasti – Yksinkertaisella yhdistelylainalla.

Lainakierteeseen on helppo ajautua vahingossa

Heidillä tulot vei yllättävä pitkä sairaus. Kuten monella muullakin vastaavassa tilanteessa olevalla, oli Heidillä ensimmäinen laina yli 8 000 euroa ja korko yli 6%, Heidi kertoo, että muutama vuosi myöhemmin tulikin otettua toinen laina. Elämäntilanteen jatkuessa tiukkana oli silloisten velkojen yhteismäärä lopulta yli 20 000 euroa. Myöhemmin, viisi vuotta sairastumisen jälkeen Heidi sai lopulta terveen paperit ja pääsi takaisin työelämään. Tilanne ei kuitenkaan siitä juuri helpottunut, sillä jatkuva kituuttaminen pienillä tuloilla ja menoilla, lainamaksujen kanssa tasapainoilu vei lopulta sekä energiat että yöunet. Hyvän ystävän neuvosta suoritettu tilannekartoitus lainalaskurilla antoi kuitenkin toivoa tulevaan. Heidi huomasi, että hän pystyisi laskemaan sekä nykyisten lainojen korkoa, että lainoistaan maksamaa kuukausierää merkittävästi. Häntä harmitti ettei ollut ymmärtänyt tehdä sitä jo aikaisemmin.

Lainojen Yhdistäminen yhdeksi lainaksi toi avun hetkessä

SmartFinansin palvelu vertaa aina yli 20 pankin ja luotonantajan vaihtoehdot ja esittää ne asiakkaalle helposti vertailtavana. Heidi sai yhdellä hakemuksella heti yli 10 lainavaihtoehtoa, joista valkkasi parhaan päältä. Uusi laina oli 4,9% korolla. Heidi kertoo. Myös kuukausierää saatiin merkittästi alemmas ja Heidi maksaa nyt noin 400 euroa kuukaudessa aiemman – Yli 700 euron sijaan. Lainojen yhdistäminen helpotti Lauran oman talouden seurantaa ja antoi mukavasti liikkumavaraa arkipäivän menoihin, jopa pikku tuhlausta voi nykyään harrastaa niin halutessaan. Ihan jokaista senttiä ei tarvitse enää laskea, Heidi iloitsee.

Lähdössä?

Suosittelemme tarkistamaan korkotason maksutta.

Se ei sido mihinkään ja on 100% maksutonta.

Vaihtoehto mielessä? Voit tehdä kilpailutuksen esimerkiksi Omalainalla täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia, lainanantajaa ja rahoituslaitosta, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme keskiarvolla 4.3 /5.

Mikset siis kokeilisi?