Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Tee hakemus.

Kilpailuta lainasi SmartFinansin avulla ja voit alentaa lainanhoitomenojasi jopa sadoilla euroilla joka kuukausi.

  • Tarjous yli 25 pankilta
  • Täysin ilman piilokuluja
  • Lähetä hakemus ja valitse edullisin kilpailutettu tarjous

Edellytykset kilpailutetun lainatarjouksen saamiselle:

  1. Olet vähintään 20-vuotias
  2. Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
  3. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä

Palvelun käyttö on 100% ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Tarkista oma korkotasosi, ilman sitoumuksia.

Lainaa tarpeesi mukaan.

Kilpailuta pankit kauttamme ja hae edullinen laina vertailusta.

Hae lainaa SmartFinansin kautta ja löydät lainat helposti liki kaikilta suomalaisilta ja ruotsalaisilta suomessa toimivilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta, kaikki tämä yhdellä hakemuksella. SmartFinansilla lainan haku on helppoa. Löytäessäsi kauttamme sopivan lainatarjouksen, lainan hyväksyminen ja nostaminen on todella helppoa. Siirryt vain lainapäätöksen antaneen lainanantajan sivustolle ja nostat lainan tilillesi. Lainaa tarpeesi mukaan – tällä hetkellä lainamme kattavat vakuudettomat kulutusluotot aina 60 000 € lainasummaan asti.

Lainaa edullisesti

Mikä lainatarpeesi onkin, meidän tehtävämme on etsiä sinulle se edullinen laina. SmartFinansin tarjous on todennäköisesti markkinoiden paras rahoitustarjous, sillä meidän vertailussa mukana ovat kaikkein halvimmat lainat tarjoavat pankit ja lainanmyöntäjät. Lainojen korot sekä kulut vaihtelevat kovasti ja tarjousten vertaaminen yksin ja itsekseen voi olla työlästä. Varsinkin, jos sinulla ei ennestään ole kokemusta lainojen vertailusta. Yhtenä Suomen kattavimmista lainojen vertailupalveluista, me teemme joka päivä töitä löytääksemme sinulle mahdollisimman edullisen lainan. Teemme sen kartoittamalla koko ajan uusia lainanantajia kasvavaan valikoimaamme, joka on jo nyt kymmenien pankkien ja luotonmyöntäjien suuruinen. Kauttamme tavoitat aina yli 20 lainanantajaa ja parhaimmillaan, riippuen hakemastasi lainasummasta ja laina-ajasta, sekä henkilökohtaisista hakemustiedoista lainastasi saattaa kilpailla kolmekin kymmentä eri lainanatajaa.

Hae lainaa nyt – voit hakea jopa 60 000 € sinulle sopivalla kuukausierällä

Haelainaa nyt tarpeesi mukaan, alkaen 1 000 eurosta ja jopa 60 000 euroon saakka. Ilman vakuuksia ja takaajia. SmartFinansin kautta lainan hakeminen tapahtuu aina sinun ehdoillasi ja itse valitsemallesi lainasummalle. Voit valita takaisinmaksun toivomallesi ajalle aina 15 vuoteen saakka.

Lainan käyttö?

Sinä päätät mihin käytät hakemaasi lainan. SmartFinansin lainapalvelussa päätät aina itse mihin tarkoitukseen käytät rahat ja myös sen, kuinka paljon haluat lyhentää lainaa kuukausittain.

Kuukausierä?

Valitse sellainen omaan talouteesi sopiva kuukausierä muuttamalla laina-ajan pituutta lainalaskurissamme. Valittaessa pitkä laina-aika se toki pienentää kuukausittaisia lyhennyseriä, mutta samalla se kasvattaa lainalle muodostuvia korkokustannuksia, vaikka laina olisikin matalakorkoista tyyppiä. Kääntöpuolena tässä on se, että jos haluat madaltaa kuukausittaisia lainanhoitomenoja ja säästää tuon summan vaikka sijoittaaksesi rahat muualle, voit hyvin valita pidemmän laina-ajan. Sopiva kuukausierä on sellainen, joka on mitoitettu omaan talouteesi niin, että lainan maksaminen onnistuu helposti tiukassakin taloustilanteessa Joinakin kuukausina sinulle saattaa tulla yllättäviä menoja ja silloin pienempi lainanhoitomaksu on helpompi suorittaa pankille. SmartFinansin kautta kilpailutetuissa lainoissa voit aina lyhentää lainaa sovittua suuremmissa maksuerissä ja maksaa lainan aiemmin pois.

Kilpailuta lainatarjoukset SmartFinansin verkkopalvelussa

Lainan hakeminen SmartFinansin kautta on yllättävän helppoa ja järkevää:
  • Täysin maksutonta – Lainatarjousten hakeminen on sinulle aina veloituksetonta
  • Nopea – Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jälkeen
  • Helppoa – Hae lainaa netistä ja tavoitat jopa useita kymmeniä luotonmyöntäjiä, yhdellä hakemuksella
  • Turvallista – Toimimme yhteistyössä ainoastaan luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten kanssa

Paras laina löytyy lainavertailusta nopeasti

Lainan haku ja kilpailutettujen lainatarjousten vertailu onnistuu SmartFinansin avulla varmasti ja turvallisesti. Saat henkilökohtaisella korkotasolla myönnetyn luottopäätöksen ja oman korkotarjouksen jopa kymmeniltä pankeilta sekä rahoituslaitoksilta heti hakemuksen lähetettyäsi. Valitset vain listasta mielestäsi parhaan, eli sen jossa korko ja maksut ovat pienimmät. Tämän palvelun tarjoamme sinulle täysin veloituksetta ja esitämme tiedot selkeästi yhdellä ruudullisella. Paras laina löytyy SmartFinansin vertailusta nopeasti, sillä me järjestämme lainat valmiiksi hinna n mukaan paremmuusjärjestykseen: todellisen vuosikoron mukaan. Lista on siis laadittuna suoraan halvimmasta lainasta kalleimpaan esitettynä. Koska tavoitteenamme on etsiä sinulle edullisinta lainaa, jota voit lainamarkkinoilta saada, suosittelemme sinulle aina mahdollisimman edullista lainaa. Kuitenkin, jätämme päätöksen sinulle. Kun vertailet haluamasi suuruista lainaa palvelussamme, näet jokaisen sinulle myönnetyn lainatarjouksen korot ja kokonaiskustannukset selkeästi listattuna. Näin helposti edullinen lainatarjous löytyy, jopa kymmenien lainantarjoajien valikoimista.

Laina myönnetään aina ilman vakuuksia tai takaajia

SmartFinansin vertailussa mukana olevat pankit myöntävät lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Halutessasi voit lisätä hakemukselle takaajan tai toisen, yhteisvastuullisen hakijan, jolloin voit saada lainaa vieläkin edullisemmalla korolla. Pankki saa enemmän vakuutta toisesta hakijasta ja voi myöntää lainaa pienemmällä riskillä. Vakuudeton laina voidaan liki poikkeuksetta myöntää vakuudellista lainaa nopeammin. Vakuudeton lainapäätös tulee yleensä heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Sinun ei tarvitse käydä pankissa, lähetellä paperiliitteitä tai järjestää ystävää tai sukulaista takaamaan hakemaasi lainaa. Myöskään työnantajaa ei tarvitse asiasta vaivata. Pankki myöntää siis rahan käyttöösi luottaen 100% siihen, että hakemasi laina tulee maksetuksi – ilman monimutkaisia takausjärjestelyjä.

Vakuudetonta lainaa

Vakuudetonta luottoa haettaessa on pankin luottopäätös perustettu hakijan maksukykyyn. Eli mökin, asunnon, muiden sijoitusten tai säästöjen arvoa ei tarvitse arvioittaa pankilla ennen lainatarjouksen saamista.

Henkilökohtainen lainatarjous

Saat avullamme henkilökohtaisella korolla annetut lainatarjoukset, jotka on tehty juuri sinun antamiesi tietojen pohjalta. Koska laina myönnetään henkilökohtaisiin tietohin perustuen, on niissä usein myös pienempi korko kuin vakiotarjoksista haetulla lainalla. Pienempi korko tarkoittaa sinulle matalampia lainakustannuksia, jolloin sinulla jää rahaa käytettäväksi myös muita menoja tai säästämistä varten. Jokaiselle asiakkaallemme voidaan tarjota henkilökohtaisesti räätälöity korkotarjous, joka takaa sinulle parhaat lainaehdot. Sinun ei siis tarvitse jäädä miettimään, olisiko sama laina löytynyt sittenkin jostakin muualta edullisemmin. Todennäköisesti ei.

Lähdössä?

Suosittelemme tarkistamaan korkotason maksutta.

Se ei sido mihinkään ja on 100% maksutonta.

Vaihtoehto mielessä? Voit tehdä kilpailutuksen esimerkiksi Omalainalla täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia, lainanantajaa ja rahoituslaitosta, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme keskiarvolla 4.3 /5.

Mikset siis kokeilisi?