Kilpailuta maksutta

Näin se vain on – Kilpailutus onnistuu yhdellä hakemuksella.

Seuraa reaaliajassa tarjouksia ja niin halutessasi, valitset sinulle sopivimman. Lainalle on päätös jo valmiina ja voit lopuksi edetä hyväksymään jonkin tarjotuista lainatarjouksista, tai miettiä 30 vuorokautta. Tarjoukset ovat voimassa 30 päivää hakemuksen jättämisestä.

Edellytykset lainatarjouksen saamiselle:

  1. Olet vähintään 20-vuotias
  2. Sinulla on säännölliset tulot
    (palkka- tai eläketulot)
  3. Puhtaat luottotiedot

Palvelun käyttö on 100% maksutonta eikä sido sinua mihinkään.
Tarkista oma korkotasosi, ilman sitoumuksia.

Aloita Hakemus

- saat vastauksen heti -

500 € 60 000 €
1 vuosi 15 vuotta
       

   

1. Täytä hakemus

2. Nopea luottopäätös

3. Valitse paras lainatarjous

4. Allekirjoitus ja maksu tilillesi

Lainahakemuksen täyttäminen on täysin maksutonta.

Myönnetyt lainatarjoukset ovat voimassa pääsääntöisesti 30 vuorokautta hakemuksen täyttämisestä. Hakemus ei sido lainan nostamiseen. Voit päättää aivan rauhassa. Harkitse ja vertaile – voit koska tahansa palata tarjouksiin, valita parhaan tarjouksen ja nostaa lainantilillesi jos niin päätät.

Pankit, rahoituslaitokset ja lainanantajat kilpailevat lainastasi ja antavat parhaan mahdollisen tarjouksensa näihin tietoihin pohjautuen. Hakemus ei sido hyväksymään tarjousta, mutta saat alustavan lainatarjouksen helpottamaan päätöksentekoa, olipa lainatarpeesi kulutukseen, remonttiin tai vaikkapa lainojen yhdistämiseksi. Kilpailutuksessa on mukana jo yli 30 pankkia ja lainanantajaa – kaikki kotimaisia ja pohjoismaisia luotettavia toimijoita.

Me autamme kilpailuttamaan - Sinä säästät!

Näin kaikki toimii,

Meidän tavoitteenamme on alentaa suomalaisten nostamien kulutusluottojen korkotasoa sekä lainan muita kuluja, tekemättä siitä asiakkaalle lisäkulua missään muodossa.

Aivan ensiksi pyydämme teiltä tarvittavat esitiedot lainatarjouksen kilpailuttamista varten. Näitä ovat muun muassa työ ja tulotiedot sekä asumismuoto ja siviilisääty. Kun täytät tiedot hakemukselle, kilpailutamme elektronisesti lainatarjoukset hakemasi lainasumman ja laina-ajan suhteesta riippuen pääsääntöisesti yli 25 ja parhaassa tapauksessa jopa yli 30 luotonmyöntäjän ja pankin kesken. Koko prosessi on täysin elektroninen ja vahvalla SSL-salauksella suojattu. Kun sinulle esitetään tarjotut lainatarjoukset, saat ne yhdellä sivulla nähtäväksesi. Pääset valitsemaan edullisimman.

Halutessasi jatkat vielä hyväksymään lainatarjouksen. Varsinainen tarjotun lainan hyväksyminen tehdään aina lainaa tarjoavan pankin tai lainanantajan omalla sivustolla, käyttäen heidän valitsemaansa tunnistautumistapaa, kuten mobiilivarmenne. Huoli siis pois – et voi nostaa ja lunastaa lainaa vahingossa tai huomaamatta, joten hakemuksen tekeminen on turvallista. Halutessasi nostaa lainan, se maksetaan parhaassa tapauksessa samana päivänä tilillesi.

Suomenkielinen asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa kaikissa hakemuksen täyttämiseen liittyvissä asioissa. Voit halutessasi soittaa asiakaspalveluun ja saat puhelimitse apua hakemuksen täyttämisessä. Voit jättää myös soittopyynnön, jos et halua itsellesi puhelukustannuksia.

Suosittu palvelumme on sekä kuluttajille, että yrityksille täysin maksuton, eikä siitä aiheudu myöskään lisäkuluja mahdollisesti nostamallesi lainalle. Lainahakemuksen tekeminen on siis aina ilmaista. Se on ilmaista vaikka et hyväksyisi ainoatakaan tarjottua lainaa, jonka saat kilpailutettua kauttamme. Palvelumme käytöstä ei siis aiheudu mitään kuluja sinulle.

Riskitön tapa kokeilla oma korkotaso maksutta.

Hakemuksen jättäminen ei siis maksa mitään, ei sido sinua mihinkään. Lainahakemuksen jättäminen ei myöskään heikennä lainansaantiasi jatkossa. Saat palvelun kautta kuitenkin lainalupauksen valmiiksi ja pääset suunnittelemaan hankintaasi.

1. Täytä Hakemus

Aloita hakemus täyttämällä pyydetyt tiedot. Se vie vain pari minuuttia aikaasi. Voit hakea yksin tai yhteishakijan kanssa.

2. Kilpailutus alkaa

Maksuton ja nopea prosessi, jonka teemme puolestasi. Se ei sido sinua mihinkään. Tavoitat kilpailutuksen kautta yli 20 eri pankkia ja rahoittajaa.

3. Valitse sopivin

Saat henkilökohtaiset lainatarjoukset heti nähtävillesi. Kaikki tarjoukset ovat nähtävilläsi yleensä saman päivän aikana. Valitse sinulle sopivin.

Scroll to Top

Lähdössä?

Suosittelemme tarkistamaan korkotason maksutta.

Se ei sido mihinkään ja on 100% maksutonta.

Vaihtoehto mielessä? Voit tehdä kilpailutuksen esimerkiksi Omalainalla täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 30 pankkia, lainanantajaa ja rahoituslaitosta, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.

Asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme keskiarvolla 4.3 /5.

Mikset siis kokeilisi?